About SiS

Sparkle in Style helpt je het best uit jezelf te halen. Wat past er bij je en wat niet. Centraal staat het vinden van de juiste balans tussen het innerlijk en het uiterlijk.

Wij bieden een aantal diensten;

  • Sparkle in Style Leerbedrijf
  • Sprakle in Style Online Styliste
  • Sparkle in Style Beauty Salon

Sparkle in Style leerbedrijf:

Ons leerbedrijf biedt jongeren en ouderen de mogelijkheid om een vak te leren in de Uiterlijke Verzorging. Naarst het leren van een vak biedt ons leerbedrijf hen ook de mogelijkheid om de sociale en werknemersvaardigheden te ontwikkelen. Ook wordt er gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling. Lees hier meer.

Sparkle in Style Online Styliste

Sinds april 2017 is Ruby Pracht styliste bij Zalando. Bij Zalando heb je tegenwoordig de mogelijkheid om je helemaal te laten stylen door je eigen persoonlijke styliste. Ruby Pracht kiest voor jou de juiste items, kleuren en stijl uit en je hoeft nooit meer zelf te shoppen. Denk maar aan de tijd die je overhoudt. Wil je weten hoe dit werkt. Lees hier meer.

Sparkle in Style Beauty Salon

Vanaf oktober 2018 heeft Sparkle in Style ook haar eigen beauty salon. Hier kan je diverse behandelingen laten doen voor heel weinig geld. Dit omdat Sparkle in Style zich graag inzet voor mensen die weinig te besteden hebben. Ons beauty salon is gevestigd in Moerwijk. Lees hier meer over de diensten.

Sparkle in Style is vanaf september ook een leerwerkbedrijf en biedt jongeren tussen de 17 en 27 jaar de kans om een cursus te volgen in de Uiterlijke Verzorging. Lees hier meer over!