Je winkelmand

Geen producten in de winkelwagen.


“12 was ik toen ik werd aangerand door een familielid”
Ik werd aangerand door een familielid die ik daarna ook nog vaker tegenkwam bij familiefeesten etc.
Ik heb het wel aan mijn moeder verteld, maar zij stopte het weg om de band met de familie te behouden. Doordat ik geen hulp kreeg ben ik gaan drinken en drugs gaan gebruiken.

“Ik werd van school gestuurd en belandde nog dieper in de ellende”
Ik werd aangehouden voor diefstal, belande in vechtpartijen en hierdoor werd ik bij diverse internaten geplaatst door heel Nederland.
Ik ben vanaf mijn 12e 4 keer verplaatst.
Ik voelde mij niet gehoord en ook niet gezien en belande nog meer in ellende. Door verkeerd gedrag en verkeerde mensen om mij heen werden de vechtpartijen en diefstal alleen maar erger. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik van school ben gestuurd en ik belandde nog dieper in de ellende.

“Ik belandde in jeugddetentie
Het laatste wat helemaal verkeerd ging was straatroof. Hierdoor belandde ik in jeugddetentie. Ik was toen 17.
Omdat ik nog leerplichtig was en eigenlijk naar school moest had ik een dagbesteding nodig. Via jeugdformaat ben ik terechtgekomen bij Sparkle in Style.

“Eindelijk telde ik mee bij Sparkle in Style”
Bij Sparkle in Style mocht ik een opleiding volgen in de nagelstyling.
Ik had toen een enkelband en schaamde mij heel erg hiervoor. Voor het eerst werd ik niet scheef aangekeken. Naast het vak leerde ik mezelf beter kennen. Ook heb ik geleerd om structuur op te bouwen, afspraken na te komen, regels te volgen en mij aan deze te houden. Ik leerde omgaan met mijn agressieve gedrag en om het een plek te geven. Ik werd gezien en ik werd gehoord. Er was aandacht voor mijn probleem. Gelukkig kon ik met alles terecht bij Sparkle in Style. Niet alleen tijdens de lessen, maar ook na de lessen. Zelfs in het weekend stonden zij voor mij klaar. Mijn verhaal werd eindelijk gehoord.
Ik ben inmiddels 18 jaar en veel rustiger geworden. Ik wil iets moois maken van mijn leven.
Ik ben nog steeds bij Sparkle in Style aan de slag en mag hier ook stage lopen. Ik heb mijn rust gevonden en ben heel erg trots op mezelf.

“Ik wil mijn eigen nagelstudio”
Eindelijk heb ik een doel voor ogen.
Ik wil als nagelstyliste aan de slag en ooit voor mezelf beginnen.
Mijn doel is mijn eigen nagelstudio te open en daar ben ik hard naar op weg met de hulp van Sparkle in Style.