Online Styliste

Heb je moeite met het combineren of vinden van de juiste outfit voor de dag/avond?

Zou je elke dag wel een styliste in de buurt willen hebben die je helpt bij het maken van de juiste combinaties?

Bij Sparkle in Style geven wij ook online adviezen op maat.

Door onze jarenlange ervaring in het geven van kleding en stijladvies kunnen wij ook op afstand advies geven wat er wel bij jou past en wat niet. Door middel van stylesheets krijg je een goed beeld wat voor kleur of figuurtype jij bent. Ook geven wij uitgebreid (web)shop advies. Dus nooit meer mis aankopen en je persoonlijke styliste en persoonlijk stijlboek altijd bij de hand.

Wat houdt een persoonlijke stijlboek in:

  • Er worden speciaal voor jouw verschillende outfits bij elkaar gezet die speciaal op jou van toepassing zijn
  • Dit stijlboek kan variëren van kantoor outfits tot zomer outfits. Allemaal naar jouw eigen wensen en voorkeur
  • In je persoonlijk stijlboek komt naar voren welk figuur en kleurtype je bent zodat je altijd de juiste keuze kan maken
  • Naar gewenst wordt ook make-up advies behandeld

Hoe gaan wij te werk:

  • Vragenlijst: in een vragenlijst, die na het aanmelden naar je wordt opgestuurd, komt jouw stijl naar boven. Welke look wil je graag en waar loop je tegenaan
  • Telefonische intake: bespreken van de vragenlijst en wensen (naar wens ook kan er ook een persoonlijke intake aangevraagd worden)
  • Persoonlijk stijlboek per mail: afhankelijk van de wensen wordt er wekelijks of maandelijks een persoonlijke stijlboek naar je gemaild
  • Altijd stijladvies: per mail of telefoon(whatsapp)
De outfits die in het stijlboek terugkomen zijn niet exact dezelfde items die je in de kast hebt hangen, maar wij proberen soortgelijke items neer te zetten waar je jezelf in terug kan vinden.

Tarief

Sinds april 2016 is Sparkle in Style (Ruby Pracht) ook online styliste bij Zalando.

Ook benieuwd hoe dat eraan toe gaat? Neem een kijkje op www.zalon.nl. Bij het plaatsen van een aanvraag vul je je gegevens in en krijgt Ruby de styliste een goed beeld van wie je bent en waar je naar op zoek bent. Is het een nieuwe stijl, business outfit of outfit voor een feestje? Zij zoekt complete outfits voor je uit en je krijgt er ook nog advies bij door middel van een persoonlijke stijlkaart.

Het plaatsen van een aanvraag is gratis en kies je voor Ruby Pracht  krijg je ook nog eens 10% korting door deze code te gebruiken; RFFACL3G.

Na het ontvangen van de geweldige box en passen van de items, bepaal jij wat je graag wil houden. Zitten er items ertussen die te groot of te klein zin of wil je van datzelfde item een andere kleur? Plaats dan gemakkelijk een nabestelling die bij Ruby Pracht binnenkomt en zij regelt het verder voor je. YOUR OWN ONLINE PERSONAL SHOPPER!

Online Styliste