Over ons leerbedrijf


Sparkle in Style zet zich vanaf 2017 in voor (kwetsbare) jongeren en volwassenen. Het doel is om deze doelgroep (terug) naar school, werk of stage te helpen.

Sparkle in Style heeft het Leertraject  “Uiterlijke Verzorging”!

Droom jij ervan om een top Stylist, Visagist, Kapper of Nagelstylist te worden?

Dan ben je bij Sparkle in Style aan het juiste adres! Naast het leren van een vak kun je bij ons leerwerkbedrijf ook je sociale en werknemersvaardigheden ontwikkelen. Tevens wordt er gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling om zo het beste uit jezelf te halen.

Wanneer je eraan toe bent, ga je met SiS mee op stage naar bijvoorbeeld; een fashion weekend, beurzen of beauty evenementen. Zo kan je wat je hebt geleerd ook in praktijk uitoefenen en blijft het niet alleen bij het volgen van het traject.

Wij kunnen je ook inzetten om praktijkervaring op te doen tijdens een van onze verwendagen, die regelmatig plaatsvinden in onze eigen beautysalon of op andere locaties in Den Haag. Tijdens de verwendagen kunnen bewoners in een gezellige ongedwongen sfeer voor gereduceerde tarieven kennismaken met de diensten en producten van onze beautysalon.

Ben je creatief, geduldig en heb je altijd al iets willen doen met make-up, haar of nagels? Dan is een leerwerktraject in de uiterlijke verzorging echt iets voor jou!

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier, door een mail te sturen of te bellen.

info@sparkleinstyle.nl of 06-15371014

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project of wil je meekijken hoe de cursisten het ervaren? Volg ons op Facebook of Instagram