SiS Leerbedrijf

Sparkle in Style zet zich vanaf 2017 in voor (kwetsbare) jongeren tussen de 17 en 27 jaar. Het doel is om deze jongeren (terug) naar school, werk of stage te helpen. Vanaf 2018 kunnen bij Sparkle in Style leerbedrijf ook mensen terecht boven de 27 jaar.

Sparkle in Style heeft als leerwerkproject “Uiterlijke Verzorging”!

Droom jij ervan om een top Styliste, Visagiste, Kapper(ster) of Nagelstyliste te worden?
Dan ben je bij Sparkle in Style aan het juiste adres! Naast het leren van een vak kan je bij ons leerbedrijf ook de sociale en werknemersvaardigheden ontwikkelen. Ook wordt gelet op persoonlijke ontwikkeling tijdens dezes cursus.

Je gaat met SiS (als je hier aan toe bent) mee op stage naar bijvoorbeeld; een fashion weekend, waar wij achter de schermen assisteren. Zo kan je het vak uitoefenen en blijft het niet alleen bij de cursus. Je ontdekt ook gelijk hoe het eraan toe gaat in de maatschappij/arbeidsmarkt.
SiS organiseert ook verwendagen in diverse wijken in Den Haag. Hier kunnen vrouwen uit de wijk zichzelf laten verwennen voor een klein budget. Ook hier wordt je ingezet om hetgeen je hebt geleerd toe te passen.

Ben je creatief, geduldig en heb je altijd al iets willen doen met make-up, haar of nagels?
Dan is een cursus in de Uiterlijke Verzorging echt iets voor jou!

Aanmelden kan door een mail te sturen of te bellen. info@sparkleinstyle.nl of 06-15371014

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project of wil je meekijken hoe de cursisten het ervaren? Volg ons op Facebook of Instagram