Beauty, cosmetica en uiterlijke verzorging in Den Haag

Je zit goed in je vel wanneer je er mooi en verzorgd uitziet. Met de juiste uiterlijke verzorging groeit je zelfvertrouwen en lacht de wereld je toe.

De beautysalon van Sparkle in Style is dé plek voor jouw uiterlijke verzorging.

Bij ons kun je terecht voor:

  • cosmetica & make-up
  • kappersbehandelingen
  • visagie
  • gezichtsbehandelingen
  • nagels
  • wimperlifting & wimperextensions

Dit alles en meer tegen scherpe prijzen. Bekijk onze tarieven!

De visagisten, nagelspecialisten, kappers en andere schoonheidsspecialisten die bij ons werken zijn opgeleid door Ruby Pracht en haar team. De beautybehandelingen worden gedaan door professionals. Studenten van ons leerbedrijf lopen af en toe stage in de salon. Zij mogen geen behandelingen doen, alleen meekijken en assisteren.

Sparkle in Style gebruikt voor jullie schoonheidsbehandelingen een keur aan gerenommeerde internationale producten. Sparkle in Style heeft ook een eigen assortiment producten voor de uiterlijke verzorging en mooie sieraden.

De producten, variërend van handgel en penseel kwastjes tot vijlen en nagelolie, worden door ons in Moerwijk ontwikkelt. Met het oog op de lokale doelgroep zijn de artikelen prettig geprijsd. De sieradencollectie bestaat uit een serie kettingen met hangers gebaseerd op de astrologie van de zodiak. De Sparkle in Style Beauty Line is te koop in de beautysalon van Sparkle in Style en via de webshop van Sparkle in Style.

Er zijn voortdurend leuke acties en aanbiedingen. Zie hiervoor op Instagram en Facebook.

Op elke laatste donderdag van de maand vindt er in de beautysalon een Verwendag plaats. Inwoners van Moerwijk en omgeving kunnen zich in een feestelijke, informele sfeer laten behandelen tegen sterk gereduceerde prijzen. Met een hapje en een drankje dragen de Verwendagen bij tot een prettig gevoel van saamhorigheid.

De beautysalon is corona proof. We houden ons strikt aan voorschriften van de overheid en de RIVM en verwachten van onze cliënten dat zij mondkapjes dragen en zich registreren.

Acties en evenementen, zoals de Verwendagen, zijn onder voorbehoud in verband met COVID-19.